Call Us 800.233.4786

Top

Hanover Page Mill – Stanford Research Park

Location:

Palo Alto, CA

Type:

Shade Structure, Roof-mount

Jim Gaither wanted to create something truly special when he redeveloped his family-owned property at Hanover and Page Mill Road in Palo Alto.  His design team came to SLP with the dream of building one of the first net-zero commercial office buildings in the state. And compromising on the beauty of the building was not an option. Our solutions:

  1. low -slung modules that are hidden from view over most of the building
  2. frame-less clear modules to allow dappled light through the solar array over the grand two-story entry
  3. carport shade canopies with color-coordinated painted frames and a geometrically aligned racking system that is truly beautiful to look at from below.

PV System Size: 412,160 W

See more about the Stanford Research Park here.